3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 17.
+36 (37) 311-731
vgrt@vgrt.hu

A nyáron is zajlott az élet az óvodákban

HírekA nyáron is zajlott az élet az óvodákban
2023. 09. 04.

Bár a gyerekek nyári szünetre mentek, a gyöngyösi óvodákban mégis zajlott az élet: a Városgondozási Zrt. számos karbantartási feladatott végzett el a leállások alatt. Ezekből válogattunk képes összeállításunkban.

A Mesevár tagóvodában kicseréltük a mosogatócsapokat, ajtókat javítottunk és festettünk, illetve a tornaterem hátsó falánál megoldottuk a vízelvezetést és ereszcsatornát szereltünk fel. A Katona úti tagóvodában lefestettük a Méhecske csoportszoba fa asztalait és székeit, és fa radiátorborításokat építettünk a gyerekek biztonsága érdekében.
A Tündérkert tagóvoda konyhájának homlokzatán a szigetelést kikezdték a madarak, de kijavítottuk a kárt. Az Epreskert tagóvodában mezítlábas ösvényt készítettünk, ehhez köveket, faháncsot, kavicsokat vásároltunk és megépítettük az ösvény fakeretét.
A Dobó úti tagóvodában kifestettük a Katica és Napsugár csoportok termeit, valamint a vezetői és óvodatitkári irodát, utóbbi kettőben laminált padlót is fektettünk. A főbejárat lépcsősora feletti ereszt is megjavítottuk, mert nagyobb esőzéseknél a folyosóra ömlött az esővíz.
A Visonta úti bölcsődében lefestettük a terasz korlátjait, pótoltuk a korlát elkorhadt, vagy kiszálkásodott léceit, és zárhatóvá tettük a játszóudvart. A csoportok termeiben lecsiszoltuk és lefestettük a gyerekek szekrényeit és székeit. A Dobó úti bölcsődében is szükség volt némi karbantartásra, lefestettük a vezetői bejárat előtti kis kerítést.

Városgondozási Zrt. Gyöngyös © - 2024