3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 17.
+36 (37) 311-731
vgrt@vgrt.hu

Teljeskörűen megújult a hőközpont

HírekTeljeskörűen megújult a hőközpont
2023. 09. 22.

A napokban befejeződött a Mérges úti távfűtési hálózaton több mint 40 éve üzemelő hőközpontok teljes körű felújítása, amely 7db társasházban 593 lakást  érintett. A rekonstrukció még 2018-ban kezdődött és mintegy 90 millió forintból valósult meg. A felújítás során a régi elhasználódott hőcserélőket, csővezetékeket, szerelvényeket és villamos berendezéseket elbontottuk, helyükre pedig a jelenkor műszaki színvonalának megfelelő eszközöket építettünk be.

Az újonnan kialakított hőközpontok ezáltal alkalmasak lettek távfelügyeleti hálózaton keresztüli üzemeltetésre, amely az elkövetkezendő évek fejlesztéseinél egyik prioritásként szerepel a Városgondozási Zrt. távfűtési üzletág életében. A jelen gazdasági és társadalmi változások sokasága rengeteg kihívás elé állítja szektorunkat, melyeknek  a rendelkezésre álló forrásaink mértékében próbálunk eleget tenni. Ezen beruházás is ezt a célt szolgálta, folyamatosan törekszünk a hatékony üzemeltetésre és a hőellátás biztonságának fenntartására.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük tisztelt fogyasztóinknak a kivitelezési munkák során tanúsított türelmüket és együttműködésüket, melyre reméljük a továbbiakban is számíthatunk!  

Városgondozási Zrt. Gyöngyös © - 2024